Tjänster

Brett tjänsteutbud inom stål

Som leverantör av komponenter till byggindustrin kan vi erbjuda allt från stommar och bärverksdelar till plåt- och smidesdetaljer. Dessutom utför vi legotillverkning inom bland annat laserskärning, svetsning och stansning.

Laserskärning

Med hjälp av våra moderna maskiner kan vi erbjuda kostnadseffektiv laserskärning av detaljer med mycket snäv tolerans. Laserskärning funkar för både stor och liten volymtillverkning.

Stansning

I vår verkstad har vi en kombinerad laserstans som förenar processer för laserskärning och formning av plåt. Detta gör att produktionsprocessen blir enkelt och smidig då vi inte behöver byta maskin mellan stansning och laserskärning.

Bockning

Vår bockningsmaskin har stor kapacitet och vi har ett stort urval av verktyg. Detta gör att vi kan vara flexibla och framställa volymer med kort ledtid. Vår kompetenta personal kan få din produkt förverkligad genom innovativ problemlösning.

Montering

Vårt montageteam har hög kompetens och lång erfarenhet och kan montera såväl små som större projekt. Vi monterar allt från stommar till kranbanor.

Vi utför även svetsning och en del andra tjänster inom stål. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

stålhallar

Toppklass på allt inom stål