Om oss

Innovativa lösningar inom stålkonstruktioner

PBS är ett företag som startades 1997 och som genom hårt arbete och positiv attityd och rätt inställning växt till ett företag med runt 20 medarbetare. Hos oss arbetar svetsare, montörer, projektledare och konstruktörer med mera – alla kompetenta medarbetare som ser till att arbetet blir utfört utan krångel.

Vi levererar och monterar skräddarsydda hallbyggnader och byggprojekt – alltid med fokus på effektivitet, kvalitet och pris. Oavsett om vi tar hand om en totalentreprenad eller tar hand om en del av projektet så ser vi till att allt löper på smidigt och effektivt. Varje dag försöker vi hitta nya och innovativa lösningar som gör det enklare för våra kunder.

Lång erfarenhet

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet från branschen och besitter hög kompetens inom alla områden som vi arbetar med. Vi är trygga i vår kompetens och att anlita. Som kund kan du alltid lita på att vi gör arbetet på bästa möjliga sätt.

Vi är certifierade enligt SS-EN 1090 utförandeklass EXC3 för bland annat stålkonstruktioner och byggprojekt. PBS är certifierade enligt SS-EN 1090 utförandeklass EXC3 för stålkonstruktioner och byggprojekt. Vi arbetar alltid med stål som är CE-märkt – en stark kvalitetsgaranti för våra kunder.

Certifieringar som garanterar kvalitet

Våra certifieringar innebär att du som beställare inte behöver anlita utomstående sakkunnig när det handlar om kontroll av tillverkningen och av vi har de rätta förutsättningarna att utföra entreprenaden enligt gällande regelverk.

Vi arbetar alltid hårt med kunden i fokus och avslutar inte ett projekt förrän slutbesiktningen är klar och kunden är nöjd till hundra procent. Vi håller oss alltid till budget och utsatta tider. Detta kundfokus har gjort att vi skaffat oss en lång lista med återkommande kunder. Vill du se referenser från dessa så är det bara att höra av dig till oss så ordnar vi det.

stålhallar

Erfarna stålexperter med innovativa lösningar